Dorothe Boots, Coach Bel mij 06 - 55 92 72 88 Mail mij dorothe@maydcoaching.nl

Couple Coaching

Couple Coaching

Couple Coaching is voor ouders en verzorgers van kinderen met een beperking en/of ziekte die gaandeweg alle gebeurtenissen elkaar zijn kwijtgeraakt en nu op een punt gekomen zijn waarbij ze elkaar graag weer terug willen vinden.

* Sta je allebei anders in het proces rondom je kind en voelen jullie, of voelt één van jullie zich onbegrepen door de ander?
* Willen jullie erachter komen hoe jullie samen weer 'quality-time' door kunnen brengen?
* Wil je eerlijk en onder begeleiding met je partner praten over jouw diepste gevoelens over de hele situatie?
* Voelen jullie je opgebrand en hebben jullie weinig energie over om aan jullie relatie te werken?
* Willen jullie elkaar weer als partners kunnen zien i.p.v. elkaar vooral als verzorgers te zien?
* Willen jullie allebei je relatie een positieve 'boost' geven?

Geef je dan op voor Couple Coaching begeleid door Dorothé Boots, (wandel) coach en zelf moeder van een gehandicapte zoon en zus van een gehandicapte broer. Ik heb alle kanten van het hebben van iemand met (ernstige) beperkingen in het gezin gezien.

Ik heb geen oordeel over hoe jij of jullie in het proces staat/staan. Er is veel dat hierdoor niet uitgelegd hoeft te worden. Als ik zeg ik 'ik weet het' dan weet ik het ook echt. Vaak helpt dat enorm.

Wat houdt de Couple Coaching precies in?

De Couple Coaching bestaat uit 1 dag en 1 dagdeel.

De eerste dag hebben beide partners 's morgens afzonderlijk een coachwandeling waarbij we naar boven halen waar voor ieder het voornaamste knelpunt/obstakel ligt en wat er voor ieder afzonderlijk zou moeten gebeuren om 'dichter tot elkaar' te komen.

Na de lunch hebben jullie een gezamenlijke coachwandeling en gaan we aan de slag met die knelpunten en obstakels. Wat heeft ieder van jullie nodig en hoe kan de ander jou dat geven.

We sluiten de dag af met een gezamenlijke wandeling waarbij jullie beide op het 'positieve pad' naar elkaar toe gezet worden.

Een aantal weken later spreken we af voor nog een gezamenlijke coachwandeling waarbij we gaan kijken hoe het tussen jullie gaat en waar jullie relatie eventueel nog verbetering nodig heeft.

Aansluitend aan deze coachwandeling wederom een wandeling waarbij het positieve bij jullie beide en naar jullie beide toe naar boven gehaald wordt.

Dit volledige pakket bestaat uit;

* 4 Coachwandelingen van anderhalf uur
* Lunch
* 2 Coachwandelingen van één uur

De kosten voor dit volledige pakket zijn €265,- p.p. incl. btw.

Uiteraard is het altijd mogelijk om dit pakket, naar behoefte en tegen betaling, uit te breiden met meerdere coachwandelingen.

Couple Coaching
Couple Coaching