‘Rust in je hoofd’ wandeling

IMG_3821

 

Vanmorgen weer een georganiseerde ‘rust in je hoofd’ wandeling.

Het was niet het mooie weer waar we op gehoopt hadden, maar wel windstil. Door de mist was het extra stil, wat de wandeling een extra dimensie gaf. Heerlijk een uur, met regelmatig een suggestie van mij om mee aan de slag te gaan, wandelen in de prachtige natuur die het Egboetswater te bieden heeft. (wij noemen het wel eens ‘klein Zweden in Oostwoud’ zo mooi is het)

Na de vraag over de zonsverduistering van de vorige keer, waar toch een hoop over nagedacht is, was vandaag de vraag van de dag; “Neem eens een situatie of gebeurtenis in gedachten, wat eigenlijk net zo weinig voorstelde als de wolken (mist) nu, maar wat voor jou net zoveel negativiteit gaf als de wolken nu doen. Dat je het allemaal niet zo goed meer zag, niet echt helder was en je alleen maar, als een grauwe deken, overspoeld werd met die negativiteit?

IMG_3818

 

Terwijl er eigenlijk alleen maar een zucht wind of wat zonneschijn voor nodig is om die grauwe deken te doen verdwijnen. Hoe zou jij je voelen als je met een klein beetje zonneschijn of een klein zuchtje wind dit grauwe wolkendek weer kan laten verdwijnen en met frisse moed weer verder kan?”

“Welke kleine stap zou je kunnen maken om hiermee te beginnen?”

Het is een doordenkertje, maar wel een hele mooie. Ga er maar eens voor zitten en laat me weten wat je ermee kan, wat de ideeën zijn die in je naar boven borrelen. Ik ben benieuwd.

En toen fietste ik terug en kwam dit tegen! THANX!

IMG_3822

 


 

Deel dit bericht op...Share on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *