Over May-D coaching

Van ‘leven vanuit beperkingen’                                                                           naar  ‘leven vanuit onbeperkte mogelijkheden’.

May-D coaching begeleidt ouders van kinderen met een verstandelijke beperking die tegen de obstakels die dit met zich meebrengt oplopen.

Tevens organiseert May-D coaching broers&zussen middagen voor broers en zussen van een verstandelijk beperkte broer of zus. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is dat deze kinderen, zonder een oordeel te krijgen, over de situatie mogen praten en in aanraking komen met andere broers en zussen van…

Dit alles vindt buiten plaats. Wandelcoaching. Heerlijk buiten, waar er geen muren en plafond zijn waardoor alles blijft hangen, maar waar de wind waait die alle woorden meeneemt. We gebruiken de natuur als metafoor voor je leven en de gebeurtenissen die je meemaakt. De natuur zal je prachtige inzichten geven. We zitten niet in een kantoor recht tegenover elkaar, maar lopen naast elkaar, waardoor het makkelijk praten is en waardoor stiltes niet pijnlijk zijn… er gebeurd immers van alles om je heen. Buiten, waar alles in beweging is, net zoals wij.

De broers&zussen middag is ook buiten. Waar de wind alle woorden meeneemt en heerlijk om je hoofd waait. Er is tijd voor serieuze gesprekken, de kinderen geven zelf aan waar ze het over willen hebben, en er is tijd voor lol. Kinderen zullen herkenning bij elkaar vinden. Een soort herkenning die ze niet vinden bij de meeste andere kinderen van hun leeftijd.

Voor meer info kijk op de website;

www.maydcoaching.nl  of mail mij;  dorothe@maydcoaching.nl

Deel dit bericht op...Share on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *