Wie ben ik

Mijn naam is Dorothé Boots, getrouwd en moeder van 2 zonen.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in levensverhalen van mensen. Vanuit deze interesse voor mensen, mijn positivisme en behulpzaamheid heb ik besloten de opleiding tot coach te volgen.

In 2013/2014 heb ik bij Civas de opleiding tot life-coach gevolgd en succesvol afgerond.

In 2014/2015 heb ik de wandelcoachopleiding bij Hilde Backus gevolgd en succesvol afgerond.

Ieder mens bewandeld zijn of haar eigen pad en doet naar eigen kunnen zijn/haar best. Soms is je best doen voor jezelf niet genoeg en heb je hulp nodig om anders naar de dingen te kunnen kijken of om anders met de obstakels die je tegenkomt om te leren gaan. Hierbij kan ik de mensenkennis die ik opgedaan heb in de tijd dat ik mijn eigen auto- en motorrijschool had, de vele jaren die ik werkzaam ben bij een tankstation en alle ervaring die ik als vrijwilliger heb opgedaan bij stichting Duncan goed inzetten.

Tevens kan ik de levenservaring, die ik door de obstakels in mijn eigen leven opgedaan heb, inzetten tijdens het coach traject.

Ieder mens is uniek.

We hebben allemaal mogelijkheden en onmogelijkheden.

We hebben allemaal problemen en kansen.

Ik kan je helpen om je onmogelijkheden om te buigen naar mogelijkheden.

Samen kunnen we van je problemen kansen maken…

De doelgroep waarin ik mij gespecialiseerd heb; ‘ouders van kinderen met een verstandelijke beperking’ heb ik vanuit mijn eigen gezin en leven gekozen. Ik ben opgegroeid met een verstandelijk beperkte broer. Inmiddels ben ik ook alweer 14 jaar moeder  van een zoon, die met een verstandelijke beperking geboren is. Vaak heb ik me in de opvoeding van hem alleen, eenzaam en onbegrepen gevoeld. Ik kon geen aansluiting vinden bij ouders van kinderen die net zo oud als mijn zoon waren, omdat de hele opvoeding daar volledig anders ging en zij zich moeilijk in konden leven in hoe het leven  met een gehandicapte zoon is (dit was mijn oordeel toen). Velen wisten de oplossing als ik eens ergens mee zat…. niets paste bij mijn bijzondere kind… Tevens vond ik het moeilijk om toe te geven dat een leven met een gehandicapt kind moeilijk is, ik hield namelijk zielsveel van die lieve jongen, en oh wee, mensen mochten toch eens denken dat ik niet van hem hield…

Inmiddels weet ik dat het zo niet werkt. Het is niet erg om te zeggen dat je het moeilijk vindt, dat is het namelijk ook! Maar dat zegt natuurlijk niets over de liefde die jij voor je kind voelt!

Vanuit mijn eigen behoeften en dingen waar ik tegenaan liep en/of mistte heb ik een uniek (wandel) coach traject ontworpen.

Dit wandelcoach traject zal voor  iedereen anders zijn omdat;

Ieder mens uniek is, ieder mens met andere obstakels te dealen heeft en daar ook anders mee omgaat en ieder mens zijn eigen waarheid in zich heeft.

Iedereen weet diep van binnen wat hij/zij zelf nodig heeft om tot oplossingen te komen. Alleen kunnen we onszelf niet altijd horen. Door verschillende gesprekstechnieken toe te passen, de natuur als metafoor te gebruiken en oplossingsgerichte vragen te stellen help ik je om ‘binnen in jezelf’ te kijken.

Je zult verrast zijn door alle antwoorden die je zelf vindt.

We gaan samen op pad om van leven vanuit beperkingen op weg te gaan naar leven vanuit onbeperkte mogelijkheden!

Deel dit bericht op...Share on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *